Merkle en Dentsu Aegis Network Nederland samen op een locatie

Merkle-medewerkers Amsterdam verhuizen naar DAN-pand.

Merkle Nederland en Dentsu Aegis Network Nederland (DAN) zetten een volgende stap in de samenwerking. Merkle Amsterdam gaat vanaf augustus samen een fysieke locatie betrekken op het hoofdkantoor van DAN in Amsterdam aan de Houthavens. De 78 medewerkers die in het filiaal in Amsterdam werken, gaan mee. Merkle behoudt de kantoren in Breda en Rotterdam.

Merkle is sinds 2017 onderdeel van DAN na de overname van Oxyma groep en gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen op het gebied van creative, CRM en media. 

Complementair
Arjen Hettinga, managing director van Merkle Amsterdam: 'De afgelopen 2,5 jaar hebben we al veel samengewerkt. De dienstverlening van onder meer Carat, Vizeum en DAN DNA is voor een groot gedeelte complementair, waardoor er al veel logische samenwerkingsvormen zijn ontstaan.'

Merkle Nederland is ontstaan uit de labels Oogst, Your Social, Oxyma, aFrogleap en OFS. Sinds oktober 2019 zijn alle activiteiten van bureaus gebundeld in Merkle Nederland, onderdeel van Dentsu Aegis Network. Wereldwijd zijn er zo'n vijftig vestigingen met bijna 10.000 medewerkers.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie