Nieuwe leiding Alfred, Patrick de Zeeuw vertrekt

Medeoprichter Aad Kuijper blijft werkzaam bij Alfred als associate creative director.

Reclamebureau Alfred heeft een nieuwe directie. Creative directors Jorn Kruijsen en Jeroen van de Sande en managing director Eddy Salfischberger hebben voortaan de dagelijkse leiding over het bureau.

Medeoprichter Aad Kuijper blijft werkzaam bij Alfred als associate creative director, maar houdt zich niet meer bezig met de dagelijkse leiding. Zijn oud-partner Patrick de Zeeuw heeft besloten het bureau te verlaten om zich op 'andere werkzaamheden' te gaan richten. Drie jaar geleden vertrok al de derde oprichter, Marcel van Wing, die The Flower Farm begon.

'We kunnen spreken van een soepele overgang, omdat deze al drie jaar geleden is ingezet', zegt Salfischberger over de directiewijziging. 'Wat in 2017 begon met mijn aanstelling als opvolger van Marcel van Wing heeft in de loop van 2019 verder vorm gekregen met het overdragen van de werkzaamheden van Patrick de Zeeuw en, in mindere mate, Aad Kuijper aan Jorn en Jeroen.'

Kuijper blijft om de essentie te bewaken van het bureau, dat inmiddels voor 40 procent digitaal werk maakt. Hij gaat zich volledig concentreren op het verder ontwikkelen van het Jumbo-account en een aantal andere grote klanten, zoals Leen Bakker, Mora en Unilever.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie