Premium

NPO kiest XXS en Brand New Telly voor communicatie na aanbesteding

De publieke omroep had drie kavels te verdelen.

De NPO heeft na een Europese aanbesteding voor communicatie die vorig jaar december bekend werd gemaakt twee bureaus geselecteerd die de komende jaren de campagnes voor het NPO-merk en de submerken gaan ontwikkelen. Het gaat om XXS - dat het meeste werk binnenhaalde - en Brand New Telly.

Dat bevestigt woordvoerder Arthur Schuitemaker.

Advertentie

Drie kavels

De  aanbestedingsprocedure was verdeeld in drie percelen: Perceel 1 betrof NPO-corporate, NPO 1 en 2 en NPO Start, Perceel 2 de jeugd- en jongerenmerken NPO Zappelin, NPO Zapp, NPO 3, NPO 3FM en NPO FunX, en Perceel 3 NPO Radio 1, 2, 4 en 5. 

In totaal schreven dertien bureaus zich op een of meerdere percelen van de aanbesteding in, zegt Schuitemaker. De bureaus werden onder andere beoordeeld op een geschreven case en mondelinge toelichting, een organisatie- en procesbeschrijving en op prijs. 

XXS kreeg de hoogste gewogen score voor perceel 1 en 3. Brand New Telly won het perceel met de jeugd- en jongerenmerken. 

Schuitemaker: 'We zijn direct met de bureaus aan de slag gegaan. Het eerste werk is nog in 2018 zichtbaar.'.

premium

Registreer en probeer 1 maand gratis

Om dit artikel te kunnen lezen heb je een Premium account nodig. Registreer nu en probeer de eerste maand gratis.

Probeer 1 maand gratis Abonneer direct

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Priya Kumari
The Packers and Movers Services offered by Indian Packers and Movers are always done under guidance of senior managers and skilled staff. We have specialized team of Packers and Movers staff that performs the task very sincerely with perfection.

https://indianpackersmovers.in/
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie