Springbok geeft tijdens Adnight kijkje in de keuken met chef-kok Vjèze Fur

Er is plek voor z'n zestig mensen bij 'bistro Chez Springbok'.

Fur laat het verhaal van Springbok over de tong gaan.

Freddy Tratlehner, beter bekend als rapper Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, komt tijdens Adnight koken bij reclamebureau Dawn (onderdeel van Springbok). Het gaat om een 'exclusief diner' waarbij het Dawn-kantoor wordt omgedoopt tot bistro Chez Springbok. Ook chef-kok Gilbert Kolff zal aanwezig zijn. 

Springbok geeft hiermee -anders dan andere deelnemende Adnight-bureaus- letterlijk een kijkje in de keuken. Springbok: 'Bij onze bistro kun je vast een bodempje leggen voor de rest van de nacht. Wat Vjèze Fur op tafel zal toveren is nog even geheim, maar we kunnen vast verklappen dat hij al druk aan het wildplukken is.'

Over de tong

Verdeeld over drie shifts van 45 minuten zal een intiem gezelschap van zo'n twintig personen kunnen genieten van Fur's op de Franse keuken geïnspireerde gerechten. Ondertussen zullen de mensen van Springbok vertellen over de laatste ontwikkelingen bij het bureau. 'We hopen niet alleen de smaakpapillen te prikkelen, maar ook het verhaal van Springbok over de tong te laten gaan. Met mes en vork, data en creativiteit en nieuwe vrienden.'

Adnight-deelnemers die willen aansluiten dienen rekening te houden met een beperkt aantal plekken, meldt Springbok. Aanmelden kan hier.

Vjèze Fur (40) is naast zijn muziekwerkzaamheden al langer actief als kok. Zo bracht hij het kookboek Lekker Fred uit en deelt hij op Instagram regelmatig kookfilmpjes. Adnight, 'de open nacht van de Amsterdamse creatieve industrie', vindt plaats op vrijdag 13 oktober. Er doen dit jaar zo'n veertig bureaus mee aan het jaarlijkse evenement. Lees hier meer. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie