PR-bureau NewsLab krijgt driekoppig management met toetreden van Stefan Wilten

Hij richt zich vooral op corporate communicatie, naast managing director Talitha Dirkzwager

Het Newslab-management met (v.l.n.r.) Isabelle Los, Stefan Wilten en Talitha Dirkzwager

Stefan Wilten (35 jaar) is toegetreden tot het managementteam van PR-bureau NewsLab. De dagelijkse leiding van het bureau is daarmee in handen van drie personen. Naast Wilten zijn dat director Isabelle Los en managing director Talitha Dirkzwager.  

Stefan Wilten werkt sinds 5,5 jaar bij NewsLab en is in die tijd opgeklommen tot senior-adviseur en aanvoerder van het corporate team.

‘Hij voelt heel goed aan wat er binnen zijn team speelt en heeft veel affiniteit met talentontwikkeling van collega’s’, zegt Talitha Dirkzwager. ‘Aangezien Isabelle en ik beiden vooral actief zijn voor klanten van het consumenten PR-team, vonden we het prettig om ook ons corporate team steviger vertegenwoordigd te hebben binnen het management.’

Daar gaat Wilten zich met name richten op talentontwikkeling, het corporate team en diverse corporate producten, zoals thought leadership en de zogenoemde PRessure Cooker-sessies.

NewsLab werkt voor zowel Brand PR als Corporate PR klanten in diverse sectoren, zoals FMCG, retail, leisure en finance. Het werd in 2006 opgericht door Hans Ekhart en Marc de Mönnink. Zij runden daarvoor elf jaar samen TBWA\PR Company. Zij zijn nog altijd betrokken bij het bureau en richten zich op creatie en communicatietrainingen. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie