Tati Vereecken-Suwarganda eerste managing director Halal

Daarnaast nog vijf nieuwe medewerkers.

De nieuwe medewerkers van Halal met in het midden Tati Vereecken-Suwarganda

Productiebedrijf Halal heeft zes nieuwe medewerkers onder wie Tati Vereecken-Suwarganda. Zij is afkomstig van Stadsschouwburg Amsterdam waar ze CFO was en wordt bij Halal managing director. Ze is daarmee de eerste managing director ooit bij het bedrijf. Daar ontstond binnen Halal behoefte aan na een periode van flinke groei.

Advertentie
advertisement

Tati Vereecken-Suwarganda heeft naast haar werk als cfo bij de Stadsschouwburg Amsterdam meerdere reorganisaties begeleid en was werkzaam als bestuurslid van kunstinstellingen als het Cobra Museum, Rightaboutnow Inc, het Internationaal Theater Amsterdam, De Appel en Human.

‘Ik heb er altijd van genoten om met creatieven te werken. Wat ik meeneem naar Halal is oprechte liefde voor het ontplooien van creatief talent in een professionele omgeving. Een omgeving die vaak “crazy” kan zijn, nog vaker leuk is, maar vooral ook deadline gedreven. Bij Halal zie ik het als mijn rol om processen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. In de dagelijkse praktijk streef ik ernaar dat iedereen zo min mogelijk tegen problemen aanloopt en daardoor alles zo goed mogelijk kan uitvoeren – dat de focus op het maken komt te liggen.'

Vijf andere nieuwe medewerkers

Aemilia van Lent aangenomen als executive producer en Daan Janssen als post producer. Op de fotografie-afdeling zijn Charlotte Brugman als photography producer en Jessie van de Wiel als photography production coordinator begonnen. Anouk Arends sluit aan als pr-coördinator. Job Sanders wordt head of production.

Recent maakte ook Pascal Duval de stap naar Halal.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie