Think Yellow start nieuw label voor interim marketeers

Marketeers kunnen via het platform op zoek naar opdrachten, kennis en concullega's.

Afbeelding: Think Yellow

Marketingbureau Think Yellow start een nieuw online platform dat zich richt op freelance marketeers. Op het platform, genaamd Hello There!, kunnen marketeers met interesse in interim opdrachten op zoek naar werk, kennis en contacten. Aanmelden is kosteloos, Think Yellow verdient aan gesloten contracten.

Met Hello There! wil Think Yellow beter inspelen op de wensen van freelance marketeers en tegelijkertijd bedrijven helpen met interim (online) marketing. Het bureau brengt al langer detachering- en interimdiensten aan de man en zegt Hello There! te lanceren omdat 'de behoefte aan marketingprofessionals blijft toenemen en vraagt om nog meer focus en aandacht.'

Het nieuwe platform start vandaag, maar is nog niet compleet. Director interim Bob Geerards zegt 'mooie plannen te gaan uitrollen', waaronder kennisevenementen voor de freelance marketeers. Het label kan dergelijke evenementen en online kennis (gaan) aanbieden omdat zij opereert onder de paraplu van Think Yellow, zo legt Geerards uit. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie