Thomas Thiadens wordt managing director bij ad-tech startup Windowsketch

Hij neemt de leiding over van oprichter en eigenaar Floris Sanders.

Rodney Photography

Thomas Thiadens is sinds september managing director van Windowsketch. Hij neemt de dagelijkse leiding over van oprichter en eigenaar Floris Sanders.

Thiadens werkte hiervoor onder anderen bij eBuddy en bij Talpa/Radio 538. Ook werkte hij als head of innovation bij Kinetic, onderdeel van WPP. Thiadens over zijn aanstelling: 'Floris zocht iemand die de mediatransformatie heeft meegemaakt en die opgedane kennis kan toepassing in retail.' 

Sanders over de benoeming: 'Na de groei van Windowsketch is het nu tijd om te bouwen aan een stabiele en toekomstbestendige organisatie, waaronder de verdere groei van het klantenbestand. Thomas is daar de aangewezen persoon voor.' Sanders gaat zich nu richten op andere bedrijven; onder andere het familiebedrijf 'Sanders Retail Groep'.

Advertentie
advertisement

Wat doet Windowsketch?

Windowsketch werkt voor klanten als Albert Heijn, Bruna, Livera en Hema. Het bureau biedt retailers en adverteerders de kans om heel gericht te communiceren via digitale reclamezuilen in winkeletalages. Deze advertenties worden aangestuurd door de zelfontwikkelde software ‘Adsketch’ dat ervoor zorgt dat adverteerders op basis van data op het juiste moment en de juiste plek een advertentie kunnen vertonen.

(Bekijk hieronder de demo voor Hema.)

Plaats als eerste een reactie

Advertentie