United Playgrounds verwelkomt branding bureau Verve als partner

Verve wil door zich aan te sluiten bij United Playgrounds sneller te groeien, ook in het buitenland.

Bureaugroep United Playgrounds verwelkomt branding agency Verve, dat zich het European Agency of the Year 2022 mag noemen. Verve heeft 35 medewerkers en richt zich op merkstrategie, merkidentiteit, digitaal design en ontwikkeling. Opmerkelijk is dat waar United Playgrounds spreekt van 'de volgende overname', Verve zelf laat weten dat het zich aansluit bij de bureaugroep en dat er geen sprake zou zijn van een overname.

Voor United Playgrounds is Verve het derde bureau dat zich in minder dan een jaar aansluit. Helemaal opvallend omdat de bureaugroep zelf nog geen jaar bestaat. United Playgrounds is opgericht door Diederik Breijer in samenwerking met investeringsmaatschappij Standard Investment.  

Sneller groeien

Standard Investment is onder andere eigenaar van Burger King Nederland en is één van de partijen die de uitbreidingsplannen van United Playgrounds financiert. De bureaugroep nam onlangs LiveWall en 100%Email over en werkt onder andere voor Spotify, Mollie, Red Bull en Coca-Cola. 

Volgens Roman Stikkelorum, managing director van Verve, werkt het bureau voor klanten in twaalf landen en groeit Verve 'hard en stabiel.' Het bureau verzorgde onlangs bijvoorbeeld de rebranding van Studocu, een Nederlands platform dat studenten helpt met studiemateriaal. 

Verve behoudt de eigen naam en identiteit, aldus de partijen. Het idee van de aansluiting is dat Verve nauw kan samenwerken met andere bureaus van United Playgrounds om huidige klanten beter te bedienen. Door de aansluiting wil Verve ook sneller (inter)nationaal groeien. 

Breijer, oprichter en directeur van United Playgrounds, laat weten: 'Verve heeft de afgelopen jaren een prachtige ontwikkeling doorgemaakt en als je hun werk voor haar klanten Flutterwave, Tuum, Juni of Miro bekijkt, zie je hun niveau, hun potentie en waarom we voor ze gevallen zijn. Verve is de absolute top onder de branding agencies en we zijn heel trots dat we samen de volgende fase van UP en onze internationale ambities ingaan.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie