Woodwork breidt uit met sound studio THNDR

Door de uitbreiding verwacht Woodwork meer kans te maken onderscheidend te zijn op muzikaal vlak.

Marvin Koppejan [links] & Max Gramser
Woodwork / THNDR

Design en motion studio Woodwork breidt zich uit met sound studio THNDR. Door de uitbreiding wil Woodwork meer kans maken om onderscheidend te zijn op muzikaal vlak.

THNDR richt zich op het ontwikkelen van ‘sound design’ en muziek producties. De sound studio gaat zowel eigen klanten bedienen als samenwerken met Woodwork. Afgelopen maanden is er al samengewerkt aan de producties: Apollo 11, VanMoof en DGTL. Max Gramser voert dagelijkse leiding bij THNDR met creatieve aanvoering van Marvin Koppejan van Woodwork.

Advertentie
advertisement

Begonnen als pilot

Door de samenwerking willen beide studio’s inspelen op de toenemende vraag naar online content. Koppejan zegt hierover: ‘Geluid is een essentiële aanvulling op beeld en regelmatig is muziek leidend, zeker bij animatie. We merken dat zulke projecten ook steeds vaker zonder bureau tot stand komen.’ Door de uitbreiding met THNDR, die begonnen is als pilot, verwacht Woodwork meer kans te maken onderscheidend te zijn op muzikaal vlak.

De komende tijd gaat THNDR zowel aan de slag voor adidas, Polaroid, Daily Paper, Alfred International en Wunderman Thompson Amsterdam.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie