Zorgwerk voor media en creatie naar dentsu

Dentsu en DentsuAchtung gaan mediaplanning en inkoop en creatieve strategie doen.

Zorgwerk, het uitzendbureau voor zorgprofessionals, kiest ervoor om de creatieve strategie, mediaplanning en inkoop bij dentsu onder te brengen. DentsuAchtung en de mediatak van dentsu gaan Zorgwerk helpen met de doelstelling om de komende maanden meer aandacht te krijgen voor werkdruk in de zorg.

 

Advertentie
advertisement

Daniëlle van den Burg, ceo Zorgwerk: 'De combinatie van onze persoonlijke aandacht voor medewerkers en klanten én het platform van Zorgwerk - met een voor deze branche unieke digitale strategie - zorgt voor een optimalisatie van continuïteit in planning en kwaliteit van medewerkers. Zo wordt de juiste medewerker, op het juiste moment, op de juiste plaats, volledig geïnformeerd en dat zo eenvoudig mogelijk tegen een uitstekende prijs voor opdrachtgever en medewerker. De combinatie van persoonlijke aandacht en technologische innovatie herkennen wij in dentsu.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie