Zuiderlicht sluit zich aan bij Total Design

Met de samenwerking willen de ontwerpbureaus hun positie op het gebied van technologie, communicatie en branding versterken.

Creatief bureau Zuiderlicht maakt sinds kort onderdeel uit van Total Design. Met deze strategische samenwerking versterken Total Design en Zuiderlicht hun positie op het gebied van technologie, communicatie en branding in het zuiden van Nederland en in België. 
  
Peggy van Sebillen heeft als managing director van Zuiderlicht de samenwerking met Total Design begeleid en zal per 1 augustus starten in haar nieuwe functie als directeur bedrijfsvoering van het Bonnefantenmuseum Maastricht. De opvolging van Peggy komt van binnenuit Zuiderlicht. 
 

Koen de Groot, CEO Total Design: ‘We kenden Zuiderlicht al langer en waren altijd al onder de indruk van het niveau van het werk. Daarnaast passen de opvattingen en de culturen naadloos.'
 
Investeringsmaatschappij Successor uit Zeist is al jaren betrokken bij Total Design en heeft de samenwerking tussen beide bedrijven mogelijk gemaakt. Harry Smeets van Successor geeft aan dat hij de marktpositie van Total Design graag ziet groeien en ziet daartoe mogelijkheden in de strategische samenwerking met Zuiderlicht.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie