Albert Heijn-baby Robin geboren

De supermarkt trekt de verhaallijn door naar de werkelijkheid: beschuit met muisjes voor iedereen.

De Albert Heijn-baby

De reclame-characters van Albert Heijn, Ilse en Bart, hebben een kind gekregen: Robin. In een social video wordt ze geïntroduceerd. De supermarkt voert de verhaallijn door naar de winkel. Om het fictieve feestelijke moment te vieren, trakteert Albert Heijn op woensdag 1 september in alle winkels op échte beschuit met muisjes.

De dochter van supermarktmanager Ilse en Bart is geboren en ze heet… Robin! 👶

Via social media konden klanten raden naar de naam. Volgens afgelopen is daar de afgelopen dagen veel op gereageerd. 'Er kwamen duizenden reacties binnen. Hier zaten veel verrassende suggesties tussen, zoals Alberta, Heina, Heintje en Albertine. Ook de namen Roos, Romée, Rosalie, Romy, Amber, Lotte, Emma, Teddy, Sophie en Sanne kwamen vaak voorbij.'

 

Baby-artikelen in de aanbieding

Albert Heijn grijpt 'de geboorte' de komende weken aan om extra kortingen te geven op artikelen uit het baby-assortiment. De super roept zelfs een speciale baby-webpagina in het leven, waar alles voor de baby te vinden is. Albert Heijn: 'Met veel inspiratie, informatie, tips, adviezen en diverse producten.'

Bovendien is Albert Heijn één van de partners van Ouders van Nu. Op dit platform kunnen aanstaande ouders gratis de Zwangerbox en Babybox bestellen. Deze kunnen ze ophalen bij alle winkels van Albert Heijn. In beide boxen zitten producten van Albert Heijn, zoals zoogkompressen, luierdoekjes en een potje bio babyvoeding.

Geen verrassing

De komst van de baby werd in maart - tijdens de paascampagne - al aangekondigd.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Jens Hellewaard
word wakker AH!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie