Basic-Fit roept jongeren op hun billboards te verplaatsen

Breng het reclamebord naar de sportschool en je krijgt een gratis abonnement.

Sportschool Basic-Fit houdt een originele zomercampagne: het bedrijf zet op verschillende plekken in Nederland en België verplaatsbare billboards neer. Wie het reclamebord naar de dichtstbijzijnde Basic-fitlocatie brengt, krijgt een jaar gratis sporten.

Het is de bedoeling dat je jouw vrienden optrommelt om samen het bord te verplaatsen. De campagne heet 'Get fit for summer' en is een vervolg op de eerder dit jaar gelanceerde campagne #squadgoals. Daarin was te zien hoe een vriendengroep elkaar motiveert om naar de sportschool te gaan.

In beweging

Met de billboard-actie brengt reclamebureau XXS Amsterdam de doelgroep zelf in beweging. In de online video (hierboven) zie je hoe dat werkt.

Erica Hahn van Basic-Fit International vertelt dat de actie moet benadrukken dat je je lichaam in de lente al moet klaarmaken voor de zomer. Ze noemt het billboard "de fysieke start van jouw Get fit for Summer-journey". Michael van den Brande van XXS Amsterdam vertelt dat hij ziet dat jongeren steeds vaker sporten: ‘Basic-Fit wil de doelgroep aanmoedigen vooral samen te komen sporten bij een Basic-Fit in de buurt.'

Wie wil meedoen met z'n vrienden, kan via social kanalen van Basic-Fit zien waar de volgende locatie van het billboard is.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie