Bijrol voor Douwe Bob in nieuwe Albert Heijn zomercommercial

De zanger is vaste gast in meerdere commercials die Albert Heijn deze zomer gaat uitzenden.

Vakantie in eigen land
Albert Heijn

Behalve de nieuwe vaste characters rond supermarktmanager Ilse, maakt muziekhunk Douwe Bob zijn opwachting in de nieuwe commercial van Albert Heijn (zondag in première). De boodschap is dat ondanks meer mensen thuisblijven of in eigen land op vakantie, iedereen wel wil genieten van de zomer. Albert Heijn: 'We willen er alles aan doen om het vakantiegevoel bij de klanten thuis te brengen.

Zo wordt de zomer vakantie

Sweet sunshine

Douwe Bob zal niet alleen in deze tvc te zien zijn. Johan van der Zanden, directeur marketing & communicatie bij Albert Heijn: 'We hebben meerdere TV commercials en online video’s gemaakt met herkenbare situaties over bbq-en, ijsjes eten, zomerse salades etc. Douwe Bob speelt mee in de commercials. En zijn zomernumer “Sweet sunshine” is de muziek die deze zomerperiode te horen is bij alle commercials op radio en tv.'

Het zomernummer is deze zomer ook te horen in de winkels van Albert Heijn.

Albert Heijn Zomerkrant
Albert Heijn Zomerkrant

Albert Heijn zomerkrant

Van der Zanden zegt dat Albert Heijn deze zomer ook vier keer een speciale Albert Heijn zomerkrant uitbrengt. 'Mensen zijn in de zomer meer buiten en kijken minder tv. De zomerkranten zorgen voor extra bereik.' Het eerste nummer wordt zaterdag meegestuurd met De Telegraaf.

De zomerkrant staat overigens los van Allerhande. Vanaf week 28 ligt de nieuwe Allerhande 'Vakantie!' in de winkel.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie