BNR geeft ondernemers gratis airtime in 'boostercampagne'

Ondernemers kunnen twee dagen lang in het BNR programma Ochtendspits hun product of dienst promoten.

De gratis airtime voor ondernemers is onderdeel van de campagne De Ondernemersbooster en helpt ondernemers om hun webshop, click & collect of afhaalmogelijkheden een extra podium te geven. De campagne richt zich specifiek op het micro MKB. Horecabedrijven die met volle vriezers zitten richting de kerst, maar ook retailers met cadeau-artikelen en kleding, zijn welkom de BNR spotlights te pakken.

De Ondernemersbooster is een initiatief van B2B contentmarketingbureau Stage Content en wordt mede mogelijk gemaakt door Company.info, leverancier van zakelijke informatie aan het bedrijfsleven. Samen met BNR willen zij hiermee de door maatregelen getroffen ondernemers aanmoedigen zich vooral niet te laten kisten.

Advertentie
advertisement

BNR hoofdredacteur Mireille van Ark: ‘Ondernemers zijn door de maatregelen ongelooflijk hard getroffen. Wij willen hiermee laten zien dat wij deze ondernemers, júist in deze tijd, een warm hart toedragen.’ Initiatiefnemer Ruth van der Vlugt, creative director van Stage Content, hoopt dat ondernemers vooral weer wat positieve energie krijgen van de campagne: ‘Ondernemers zijn van nature optimisten. Met deze campagne willen we dat optimisme én veerkracht éxtra aanwakkeren.’

De campagne De Ondernemersbooster loopt tót de kerst via print (FD), radio en online (BNR).

Ondernemers die graag een oproep willen doen op BNR kunnen hiervoor op donderdag 23 december en vrijdag 24 december tussen half 10 en 10 uur inbellen op BNR met nummer 020-4680000.

Advertentie