Creatieve sector, media en marketingbedrijven starten actie voor Rode Kruis Amsterdam

Speciale Catawiki-veiling van advertentiepagina’s, displays, banners en marketingmiddelen voor Amsterdamse hulporganisatie. #AMS4AMS

Onderdeel van de actie, het Rode Kruis op de A'DAM Toren

Een campagne op LINDA of Adformatie, een advertentie in De Telegraaf, het Parool of Kidsweek. Misschien een buitencampagne op tankstations en in steden met Exterion, of een eigen muziekcompositie of commercial van MassiveMusic.

En dat met de meest waardevolle ‘return of investment’ denkbaar: geld voor het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland, dat zijn onmisbare hulp aan ouderen en kwetsbaren daarmee kan voortzetten.

Mediabedrijven, marketingbureaus en creatieve productiebedrijven zijn met veilingsite Catawiki een bijzondere actie gestart voor het Rode Kruis in Amsterdam, dat na vijf weken onophoudelijke hulp door zijn middelen heen raakt.

Vanaf vandaag bieden ze hun diensten aan op de Catawiki. Er gaan 19 bijzondere aanbiedingen onder de hamer met een grote mediawaarde: van een advertentiepagina in Het Parool tot een nationale abricampagne van JCDecaux en een dag draaien in de studio van MediaMonksDeze kavels bieden alles wat bedrijven nodig hebben voor een succesvolle landelijke mediacampagne.

Steun enorm belangrijk

De hulporganisatie kan de steun bijzonder goed gebruiken. Amsterdam wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Het Rode Kruis helpt ouderen en kwetsbaren zoveel mogelijk. Het koppelt vrijwilligers aan mensen in thuisisolatie, bouwt met vrijwilligers mee aan noodlocaties voor daklozen, geeft maaltijden uit en biedt psychosociale hulp.

Hans Brouwer, oprichter van MassiveMusic, partner van de A’DAM Toren en ambassadeur van het Rode Kruis: ‘Na vijf weken intensieve inzet om ouderen, kwetsbaren en daklozen in de stad zijn de reserves bij het Rode Kruis Amstel-Amstelland op. Daarom is onze hulp zo belangrijk. Het Rode Kruis helpt de stad; laten wij als stad het Rode Kruis ook helpen.’

De veiling

Met de Catawiki-veiling willen Amsterdamse bedrijven 100.000 euro voor het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland ophalen. De veiling is onderdeel van de actie #AMS4AMS. Het actuele totaal opgehaalde bedrag wordt geprojecteerd op de A’DAM Toren.

Bieden op de speciale aanbiedingen kan van vrijdag 24 april 12.00 uur tot woensdag 6 mei 14.00 uur. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland.

Direct doneren kan ook, klik daarvoor hier

Initiatiefnemers

Deze veiling is een initiatief van IMA, Sijthoff Media Groep, Catawiki, ADCN en MassiveMusic, in samenwerking met Het Parool, JCDecaux, MassiveMusic, Adformatie, Kidsweek, New Skool Media, Exterion Media, MediaMonks, Dawn, De Telegraaf, Ambassadors, LINDA., Ad Alliance, Brandclick, Result Recruitment en A’DAM Toren.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie