Guinness komt met corona-boodschap voor St. Patrick’s Day

Pubcrawls gingen door ondanks oproep in nieuwe commercial van de Ierse bierbrouwer

Guinness - Voorzichtig tijdens St. Pat's Day

Guinness heeft een commercial uitgebracht voor St. Patrick’s Day van dinsdag 17 maart. De boodschap erin is ‘dat alles een beetje anders voelt nu', overigens zonder het coronavirus bij naam te noemen.

Guinness maakt in de spot een gebaar van dank aan degenen die de Ieren dezer dagen beschermen en stelt dat het feest ‘veilig’ gevierd moet worden. De volgende keer zal deze Ierse feestdag internationaal weer uitbundig aandacht krijgen, stelt Guinness.

A St. Patrick’s Day Message From Guinness

Oproep voorzichtig te zijn

Saint Patrick’s Day wordt door veel Ieren, overal ter wereld, gevierd. Mensen verkleden zich in het groen en houden grote parades en openluchtconcerten. Vast onderdeel zijn de typisch Ierse muziek, pubcrawls en het bekende Guinness-bier.

In Ierland zijn dit jaar, voor het uitbrengen van de commercial van Guinness, de grote parades reeds afgelast, waaronder de bekende Dublinparade, de grootste St. Pats’-optocht ter wereld. Daar komen jaarlijks zo'n 500.000 mensen op af.

Ondanks de afgelastingen en de oproep van Guinnes lieten veel Ieren zich het feest overigens niet ontnemen; veel pubcrawls en festiviteiten in Ierland en in bekende steden wereldwijd, zijn gewoon doorgegaan in het weekend voorafgaand aan de officiële feestdag.

Lees al onze artikelen die te maken hebben met het coronavrius in ons dossier.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Ian
" Ondanks de afgelastingen en de oproep van Guinnes lieten veel Ieren zich het feest overigens niet ontnemen; veel pubcrawls en festiviteiten in Ierland en in bekende steden wereldwijd, zijn gewoon doorgegaan."

Zijn gewoon doorgegaan? Het is 0900 uur op St Patricksday (alle pubs in Ierland zijn dicht) - hoe kunnen de festiviteiten gewoon door gegaan zijn?
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie