Hart van duizenden KWF-lampionnen op Paleis Soestdijk

Bekende en onbekende Nederlanders branden een persoonlijke lampion voor een dierbare.

KWF Kankerbestrijding plaatst in de tuin van Paleis Soestdijk op 28 december een hart van lampionnen. Op de lampion wordt de naam geschreven van een dierbare. Zo wil KWF tijdens de donkere dagen stilstaan bij mensen die gemist worden, mensen die nu met kanker te maken hebben en iedereen die extra steun kan gebruiken in deze periode.

Iedereen kan online een lampion doneren en met de opbrengst financiert KWF nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

Advertentie
advertisement

Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk is dit jaar gekozen om de jarenlange band tussen het koningshuis en kankerbestrijding. Koningin Wilhelmina heeft voor haar Gouden Regeringsjubileum een ‘Nationaal Geschenk’ van de Nederlandse bevolking ontvangen en zo richtte zij KWF Kankerbestrijding op. Ook is Prinses Beatrix hier geboren en zij is beschermvrouwe van KWF Kankerbestrijding.

BN'ers

Een groot aantal BN-ers doneert een lampion, onder wie Gerard Joling, Wilfred Genee, Jeroen Snel, Fidan Ekiz, Peter van der Vorst, Mirella van Markus, Dennis Wilt, Caroline Tensen, Olcay Gulsen en René van Kooten.

De ontbranding van het hart is 28 december te zien via de livestream via KWF Facebook en YouTube en kwf.nl.

De campagne is vanaf vandaag tot en met 28 december zichtbaar op tv, out-of-home, in print en de diverse social kanalen. Ook wordt radio ingezet.

Credits:
KWF Kankerbestrijding
Creatief bureau: Kapooow
Social bureau: Jalt
Mediabureau: MediaXplain
Search: Maxlead
Events: ICare Producties

Advertentie