Lang-zullen-ze-leven-slinger van Aidsfonds met belangrijke boodschap

Aidsfonds wil aandacht vragen voor de wereldwijd 1,8 miljoen kinderen met hiv die vaak geen levensreddende medicijnen krijgen.

Het Aidsfonds lanceert de Lang-zullen-ze-leven-slinger: een feestslinger met een boodschap ontworpen door kunstenaar en modeontwerper Bas Kosters. Het fonds wil aandacht vragen voor de wereldwijd 1,8 miljoen kinderen met hiv. Met één pil per dag kunnen deze kinderen gezond oud worden, toch krijgt bijna de helft geen levensreddende medicijnen.

Advertentie
advertisement

Met de Lang-zullen-ze-leven-slinger vier je alle mooie momenten in het leven van je kind en met de opbrengst van één slinger kan Aidsfonds in zuidelijk Afrika een kind met hiv vinden en zorgen dat het medicijnen krijgt.

Marieke van der Heijden, Aidsfonds: 'Met name in zuidelijk Afrika zijn nog steeds honderdduizenden kinderen met hiv die geen levensreddende medicijnen krijgen. De Lang-zullen-ze-leven-slinger brengt dit probleem op een opvallende manier onder de aandacht en is meteen een concrete manier om bij te dragen aan de oplossing. En wie wil   er nou niet zo’n vrolijk Bas Kosters ontwerp in huis?'

Bas Kosters staat bekend om zijn kleurrijke en vrolijke designs. 'De uitgangspunten voor deze feestslinger waren Afrikaanse cultuur en dieren, verjaardagsfeest en mijn eigen uitgesproken stijl’, zegt hij. ‘Mijn creativiteit inzetten om bij te dragen aan voorlichting over hiv en bestrijding van aids vind ik erg belangrijk, dat is waarom ik met liefde aan de slag ben gegaan met deze slinger.’

De Lang-zullen-ze-leven slinger is vanaf vandaagi te koop via aidsfonds.nl/slinger. De campagne kwam tot stand in samenwerking met Gardeners en loopt via social media, radio en met pr.
 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie