McDonald's viert Palindroomdag met speciale burger

De restaurantketen lanceert een broodje hamburger dat van onder en boven hetzelfde opgebouwd is. Mensen met een palindroomnaam krijgen 'm.

Uitsnede van de afbeelding
McDonald's

McDonald's viert Palindroomdag met een bijzonder broodje hamburger voor een selecte groep mensen. Palindroomdag is de dag waarop de datum er van links naar rechts en van rechts naar links hetzelfde uitziet. Vandaag is dat 22-02-2022. De restaurantketen introduceert daarom de 22022022 Burger, die van onder en boven precies hetzelfde is opgebouwd. Het maakt daarom niet uit hoe je de burger eet, aldus McDonald's. 

Palindroomburger in Ede

De palindroomburger is vandaag om 11:11 uitgereikt aan Eke Bosman, op sociale media bekend als Snackspert. Hij recenseert snacks. In het McDonald's-restaurant in Ede - vanwege de naam, uiteraard - krijgen totaal 22 klanten de speciale burger. Deze klanten hebben allemaal een palingdroomnaam als Izzi, Suus, Reinier of Pip. 

McDonald's is bij deze klanten uitgekomen via een oproep op Instagram. Deze oproep is ruim twaalfduizend keer bekeken, aldus Instagram-statistieken. Het evenement is bedacht door TBWA\NEBOKO. En voor wie het zich afvraagt: de volgende Palindroomdag is pas op 03-02-2030. 

Credits:
Klant: McDonald's
Bureau: TBWA\NEBOKO
Media: OMD
PR: HKS, TBWA\NEBOKO

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie