Samsung creëert vanaf vandaag miljoenen potentiële content-creators

Samsung challenget Nederland met ‘Create #withGalaxy’-campagne

Fantastische foto’s of geweldige video’s kun je tegenwoordig gewoon met je mobieltje schieten. Helaas gebruikt nog niet iedereen alle mogelijkheden van zijn of haar telefoon. Bovenstaand filmpje bewijst dat je Samsung goed genoeg is om er professionele beeldcontent mee te creëren. Alle footage is namelijk gemaakt met Galaxy(10)-devices.

Het onbenut laten van alle vernuftige camera-mogelijkheden was voor Samsung aanleiding om de 360-graden campagne ‘Create #withGalaxy’ te ontwikkelen in samenwerking met Cheil Amsterdam. Iedereen met een Galaxy smartphone wordt uitgedaagd om creators te worden. 

Thijs de Boer, executive creative director van Cheil Amsterdam vertelt: “Vanuit de ‘Do What You Can’t’-filosofie inspireert, challenget en leert Samsung heel Nederland hoe je zelf content kunt maken waarvan je altijd dacht: ‘dat kan ik niet’. Onzin. Met een paar alledaagse voorwerpen, een beetje creativiteit en een Galaxy smartphone maakt iedereen de mooiste beelden. Ook jij.”

Voor de #withGalaxy-campagne schakelde Samsung bekende Nederlandse creators in. Zo zien we fashion designer Danielle Cathari, zangeres Teske de Schepper, Olympisch BMX-er Niek Kimmann, Vlaams fotografe Marie Wynants en de veelzijdige creator Nienke Plas. 

Samsung gaat de eerste weken inspireren en triggers met een digital en social campagne, TVC, bioscoop en DOOH en dan begin december uitdagen via de bekende creators en hun social kanalen. Deze social challenges en de #withGalaxy creaties die daaruit volgen, verschijnen naast social ook op een online platform: withGalaxy.nl. Samen met tutorials waarin de creators uitleggen hoe je dit zelf kunt maken.

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Dylano
Jo
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie