San nomineert 106 cases

Adverteerders die eruit springen dit jaar, zijn Ministeries/DPC, Unilever, Nederlandse Loterij en KLM.

106 kanshebbers op een Accent
Stichting Adverteerdersjury Nederland

Stichting Adverteerdersjury Nederland (San) heeft 106 genomineerden aangewezen uit het San Jaarboek 2019. De nominaties van de ingezonden campagnes staan vanaf donderdag 19 maart 2020 om 12.00 uur op de website van San. De lijst met nominaties kwam tot stand na drie dagen jureren. 

Adverteerders die dit jaar hoog scoren zijn de verschillende Ministeries/DPC met 15 nominaties, Unilever met 5 nominaties, Nederlandse Loterij met 4 nominaties en KLM 3 nominaties. Daarnaast zijn er 16 adverteerders met elk 2 nominaties.

Bij de bureaus scoort TBWA\NEBOKO het hoogst met 9 nominaties. Alfred International, Publicis Groupe en Roorda scoren elk met 6 nominaties en DDB Unlimited en N=5 elk met 5 nominaties. Ook 180 Kingsday, Joe Public Take-Away Advertising, Red Urban, Selmore, The Odd Shop en XXS Amsterdam elk met 3 nominaties scoren goed! Daarnaast zijn er maar liefst 14 bureaus elk met 2 nominaties.

Binnenkort maakt San bekend wanneer de volgende juryronde gaat plaatsvinden. Vanwege de huidige situatie rond het coronavirus wordt er - zoals aanvankelijk gepland - niet gejureerd in april.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie