Sunweb roept op zomervakantie bij concurrent te boeken

Geïnspireerd op Burger King wil Sunweb in een nieuwe campagne de complete reisbranche een boost geven.

Reisorganisatie Sunweb heeft een campagne gelanceerd om aandacht te vragen voor alle medewerkers in binnen- en buitenland die vakanties mogelijk maken.'Vakantie is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor reizigers, maar ook voor de duizenden harde werkers op de bestemmingen die ervoor zorgen dat iedereen geniet van een onvergetelijke vakantie en de mooiste herinneringen kan creëren', zo is te lezen in de advertentie in het AD. 

Om deze gedachte kracht bij te zetten roept Sunweb op een vakantie te boeken bij TUI, D-reizen, Zoover, Corendon, Eliza of een andere organisatie. Sunweb hoopt te bereiken dat mensen hun vakantieplannen voor 2021 niet in de ijskast zetten, maar toch vooruit plannen. 

De campagne is geïnspireerd op een recente oproep van Burger King om ook te bestellen bij andere fastfoodketens. Tim Van den Bergh, International Brand & Communications Director bij Sunweb Group, licht de campagne toe: 'Op dit moment is reizen simpelweg niet of nauwelijks mogelijk, maar niets is zo leuk als het vooruitzicht op een vakantie. Daarom is nu je zomervakantie plannen geen slecht idee, zeker niet met alle flexibiliteit die wij nu als reisorganisaties bieden.' 

De reisbranche heeft zwaar te lijden onder de coronapandemie. Vakantiereizen worden op dit moment afgeraden door de Nederlandse overheid. Sunweb voert, zo lang de lockdown duurt, geen vakantiereizen uit. De reisorganisatie zegt ook voor de zomerperiode de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te volgen en biedt reizigers een aantal garanties. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie