Video-oproep: We moeten er nu ‘Voor elkaar en iedereen’ zijn

YUNE wil met poëtische video Nederlanders een hart onder de riem steken in strijd tegen COVID-19

Samen alleen Thuis
YUNE

Om miljoenen Nederlanders een hart onder de riem te steken presenteert het Amsterdamse contentmarketingbureau YUNE in samenwerking met spoken word-artist Justin Samgar de video ‘Voor Elkaar En Iedereen’. De video-campagne is een poëtische oproep om tijdens de strijd tegen COVID 19 er extra voor elkaar te zijn.

Voor elkaar en iederen

'Voor elkaar en iedereen'

Het Nederlandse straatbeeld is in normale tijden een internationaal uithangbord. Volle straten, rumoerige terrassen, lachende mensen, muzikanten die de straten vullen, een mengelmoes aan culturen die de straten kleuren. We zijn een land waarin mensen elkaar zoeken en vinden, binnen én buiten.

Hoe anders is dat nu. Gladde grachten, stille straten en lege theaters. We schuilen voor onzichtbare gevaren die moeilijk zijn te verklaren.

Met de video wil YUNE mensen motiveren om via social media naar buiten te treden. Om angsten, gevoelens en woorden van liefde en betrokkenheid met elkaar te delen. En er voor elkaar te zijn. Daarom. Voor elkaar en iedereen.

Lees al onze artikelen die te maken hebben met het coronavrius in ons dossier.

Credits:

Bureau: YUNE

Regie & creatie: Djordy van Etten

D.O.P.: Bas Bakhuis

Copy: Justin Samgar

Grading: Bart Voorsluis

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Lucinda
Mooi filmpje. Misschien iets meer geschikt voor heel Amsterdam dan voor heel Nederland, maar zeker goed gemaakt.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie