Annemarie Swijtink volgt Erwin Dito op als directeur marketing bij McDonald's

Swijtink wordt aangesteld als director marketing, communications & insights en treedt toe tot de directie van McDonald's Nederland.

Annemarie Swijtink
McDonald's

McDonald’s Nederland stelt Annemarie Swijtink (36) per 1 januari aan als director marketing, communications & insights bij McDonald's Nederland. Ze volgt daarmee Erwin Dito op, die per 1 januari promotie krijgt; hij wordt managing director McDonald's Nederland. Swijtink rapporteert per 2019 dan ook aan Dito.

Dat doet ze in haar huidige rol overigens ook al, ze is nu namelijk head of marketing & insights.

Eigen kweek

Swijtink's loopbaan speelde zich volledig af binnen McDonald's. Ze begon haar McDonald’s carrière 12 jaar geleden met een bijbaan in een McDonald’s restaurant. Na haar studie vervolgde zij haar loopbaan bij McDonald’s Nederland, waar zij al snel een positie als Brand Manager vervulde.

McDonald's meldt dat Swijtink heeft bijgedragen aan de groei van McDonald’s door het lanceren van een gedisciplineerd en 'gast centraal' food development proces en het ontwikkelen van de consumer en business insights functie. Ze won in 2017 de Presidents’ Award, een  interne internationale award voor de best presterende medewerker van McDonald’s.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie