Auke Boersma nieuwe chief commercial officer Candid Amplify

Boersma had de afgelopen 23 jaar verschillende functies in de digitale wereld, waaronder bij GroupM en Adcombi.

Auke Boersma is per 1 april aangesteld als chief commercial officer van Candid Amplify, onderdeel van het Candid platform. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de media investment management (media trading) dienstverlening van Candid. Boersma wordt ook medeverantwoordelijk voor het commerciële beleid binnen de Candid mediabureaus M2|OC en Stroom. 

Daarnaast komt het recentelijk overgenomen Mobile Journey ook onder zijn verantwoordelijkheid te vallen. 

Boersma neemt plaats in het Internationale Executive Committee van Candid en rapporteert rechtsreeks aan ceo Ruud Wanck.

Boersma had de afgelopen 23 jaar verschillende functies in de digitale wereld, waaronder bij GroupM en Adcombi.

‘Candid streeft er vanuit zijn platformpropositie naar om de complexiteit voor adverteerders en hun merken zo veel mogelijk te beperken. Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om zowel de groei van Candid verder te stimuleren als het minder complex te maken voor onze klanten’, zegt Boersma.

Wanck: ‘Met toevoegingen van Dunkd en Mobile Journey aan ons platform laten we zien dat we voortdurend bezig zijn met het uitbreiden van onze diensten en het verbreden van ons platform. Met de komst van Auke zullen we nog meer invulling gaan geven aan het optimaliseren en maximaliseren van het resultaat van de media-investeringen van onze huidige en nieuwe klanten.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie