Christel Hofstee nieuwe general manager Ambassadors

Ze was naast zelfstandig ondernemer eerder werkzaam bij Halal, Ogilvy en TBWA.

Christel Hofstee nieuwe general manager Ambassadors

Ambassadors kondigt aan dat Christel is aangesteld als nieuwe general manager. Van Hofstee wordt verwacht dat ze met haar 25 jaar bureau- en productie ervaring de creatieve studio operations gaat overzien.

Hofstee was eerder head of production bij Halal. Daarnaast vervulde zij een rol van executive producer en freelance RTV Producer bij bureaus als TBWA en Ogilvy. Ook leidde zij de door haar opgerichte production company Christel Palace / 328 Stories gedurende 18 jaar. 

Ideeën tot leven brengen

Founding partner bij Ambassadors, Halbo van der Klaauw, vertelt dat Hofstee, die onderdeel wordt van het leadership team, weet wat voor soort creatieve ondersteuning bureaus en merken nodig hebben. 'Ze kan dat mooi vertalen naar het team van Ambassadors. In haar eerste weken plukken we daar al de vruchten van.'

Hofstee zelf voegt daaraan toe dat ze na een lange carrière in productie, ernaar uitkijkt om alle ervaring die ze door de jaren heen geleerd heeft als ondernemer, mentor en producer in te zetten bij Ambassadors. 'Zorgen voor mensen en projecten om mooie ideeën tot leven brengen.'

In haar nieuwe rol zal Hofstee nauw samenwerken met Van der Klaauw, head of production Arjan Eekels en head of innovation Diederik Veelo.

Lees ook: Creatief bureau Buck start in Amsterdam

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie