Creative director Vincent Lammers vertrekt bij Ambassadors

Na bijna 12 jaar verlaat creative director en partner (en ADCN-bestuurslid) Vincent Lammers creative production studio Ambassadors.

Partner Vincent Lammers van The Ambassadors vertrekt 'een nieuw avontuur aan te gaan.' Welk avontuur dit is wil hij pas later bekendmaken. Lammers werkte 12 jaar bij het (post)productiehuis en was creative director. Hij kwam binnen als stagiair. 'Ik heb altijd de ruimte en de mogelijkheden gekregen om te groeien en te werken op projecten waar ik op de kunstacademie alleen maar van droomde. Vooral de laatste jaren hebben we samen grote stappen gezet; met de nodige klussen en set-ervaring in de VS, erkenning tijdens internationale award shows als D&AD en de verdere transformatie van Ambassadors. Ik ga mijn ‘familie’ immens missen.'

Lammers blijft aan tot oktober. Zijn creatieve taken worden overgedragen aan onder meer Daphne Litjens (hoofd productie) en Will Jeffers (hoofd VFX), terwijl Ambassadors op zoek gaat naar nieuw creatief leiderschap. 

Ambassadors is een productiestudio met een team van 80 makers, creatieven, regisseurs, designers en producers die creatief hoogstaand werk maken voor de reclame-, film- en kunstwereld.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie