Dit zijn de 9 meest talentvolle vrouwelijke online ondernemers van 2019

Stichting LOEY nomineert dit jaar alleen vrouwen voor de LOEY Talent Award.

Vanuit het streven om diversiteit in de Nederlandse internetindustrie te stimuleren, heeft de 10-jarige Stichting Loey gekozen om dit jaar voor de Loey Talent Award alleen talentvolle vrouwelijke ondernemers te nomineren.

Genomineerden

De LOEY Talent Award wordt dit jaar voor de vierde maal uitgereikt aan een ambitieuze online ondernemer die groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee anderen in de Nederlandse online industrie inspireert.

De negen genomineerden zijn: Wendy Bogers (Ligo), Loes Daniels (FlightGiftCard), Judith Eyck (Vakanties.nl), Els van der Helm (Shleep), Kristel Kuit (Headroom), Charlotte Melkert (Equalture), Thalita van Ogtrop (The Next Closet), Suzanne van Straaten (Sprinklr.co), Graciëlla van Vliet (Closure).

Finale

Uit de negen genomineerden kiest een expertpanel drie finalisten. Zij krijgen de kans om zichzelf voor te stellen tijdens het 2e lustrum van de LOEY Awards. Het publiek zal dan via een sms-stemronde beslissen welke ondernemer zich de meest talentvolle online ondernemer van Nederland mag noemen en wie de LOEY Talent Award 2019 wint.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Zwartkijker
Gelukkig zijn ze alle tien blank...
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie