Dennis Kuperus wordt ceo bij Zuiver Group: ‘Ik ga weer ondernemen’

Hij wordt per 1 januari 2024 ceo bij Zuiver Group en aandeelhouder van het Rotterdamse bedrijf dat uit vier bureaus bestaat.

Edwin Werkman (l.) en Dennis Kuperus

Dennis Kuperus (nu Kinetic, onderdeel WPP) wordt per 1 januari 2024 ceo bij Zuiver Group en aandeelhouder van het Rotterdamse bedrijf dat uit vier bureaus bestaat. Oprichter en eigenaar Edwin Werkman blijft betrokken als Chief Commercial Officer. Hij gaat zich focussen op het bestaande klantenportfolio en new business. 

Kuperus maakt de overstap van WPP-bureau Kinetic, waar hij tien jaar als ceo van Kinetic Benelux werkte en de laatste drie jaar lid was van de Global Board.

'Rotterdamse ondernemersmentaliteit'

‘Edwin en ik kenden elkaar al een tijdje’, zegt Kuperus tegen Adformatie. ‘Hij zei me dat hij na vijftien jaar als ceo het werk met iemand samen wilde doen. Zo raakten we verder in gesprek. Er staat een sterke basis met tachtig fte, het mediabureau, een e-commerce- en online tak en recent ook contentproductie. De ambitie is verdere groei. Daar word ik blij van en daarom wilde ik de overstap maken.’

Kuperus heeft meer dan 25 jaar ervaring in de media-industrie, zowel aan bureau- als exploitant zijde, waaronder negen jaar als ondernemer. 'Zuiver heeft echt die Rotterdamse ondernemersmentaliteit en zit vaak met de ondernemers zelf aan tafel. Dat spreekt mij enorm aan.' 

Zuiver Group werd opgericht in februari 2009 en bestaat uit vier agencies: mediabureau Zuiver Media, onlinemarketingbureau Wind Mee, e-commerce en webdevelopmentbureau Modern Minds en beeld- en geluidproducent Studio Bravoure.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie