Dennis van Vugt benoemd tot managing director Born05

Met Van Vugt wil Born05 een meer inhoudelijke koers varen, die past bij de volwassenheid van het bureau en bij de tijdgeest in de markt.

Dennis van Vugt benoemd tot managing director Born05

Co-founder van Born05, Dennis van Vugt, is de nieuwe managing director van Born05. Hij volgt daarmee Edward Knol op, die het bureau de afgelopen twee jaar door de corona-crisis heen leidde. Van Vugt was de afgelopen tien jaar werkzaam in de positie van creatief directeur bij Born05 en geeft zelf te kennen vastberaden te zijn om het bureau nationaal én internationaal door te ontwikkelen als digital branding agency. 

Eigen signatuur

Born05 laat weten dat Van Vugt bekend staat om z’n eigen signatuur, betrokkenheid en focus op betekenisvol werk. Naast Born05 was hij onder andere jarenlang actief als vice-voorzitter van Sire, waarvoor het bureau in 2020 onder Van Vugts creatieve leiding de campagne ‘Laten we het daar eens over hebben’ ontwikkelde. 

Leider

Rogier IJzermans, CEO van Ace, het moederbedrijf van Born05, vertelt dat Van Vugt als creatief directeur het bureau de afgelopen jaren klaargestoomd heeft richting digital branding agency.

'Nu, met hem als MD, gaat Born05 een meer inhoudelijke koers varen, die past bij de volwassenheid van het bureau en bij de tijdgeest in de markt. Intrinsiek gedreven mensen en projecten maken momenteel het verschil. Ik ken Van Vugt als een inhoudelijk leider die weet hoe hij sterke teams moet bouwen om echte impact voor merken te realiseren.’

Lees ook: Rogier IJzermans (Ace): 'Schalen en groei is geen doel maar een resultante van succes'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie