Dirk van den Bosch managing partner Newcraft

De voormalig Publicis One ceo moet helpen 'de groeiambities te versnellen'.

Dirk van den Bosch
_

Dirk van den Bosch is als managing partner toegetreden tot Newcraft. Het bedrijf werkt met 120 professionals in hybride teams om bedrijven te helpen het gedrag en de wensen van de consument te begrijpen en daarmee digitaal te versnellen. 

Van den Bosch gaat meebouwen aan Newcraft en helpen de groeiambities te versnellen.

Volgens oprichter Martijn Haanappel zit Newcraft in de fase dat het bedrijf 'relatief groot is geworden'. 'Gelukkig zijn we geen ‘Powerpointbedrijf’ of mediabureau, want bedrijven hebben vandaag de dag behoefte aan digitale versnelling en concreet resultaat. Daar zijn wij goed in en we verwachten dan ook flink te kunnen doorgroeien. Dirk heeft ontzettend veel ervaring in het werken met complexe opdrachtgevers en ook internationaal gezien heeft hij zijn sporen verdiend.' 

Van den Bosch: 'De expertise die hier aanwezig is, vormt samen met de resultaatgerichte en pragmatische mentaliteit enorme potentie voor groei, en is voor mij persoonlijk een ideale match.'

Van den Bosch was onder meer managing director bij Lost Boys en werd ceo van Publicis One na de integratie met Lost Boys. Vorig jaar vertrok hij bij Publicis One.
 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie