DotControl investeert in creatie met award-winning creative team

Radha Pleijsant en Gavin Kempenaar werkten hiervoor bij Cheil Amsterdam en TBWA\Neboko.

DotControl is een bureau dat naar eigen zeggen groei realiseert voor opdrachtgevers door middel van digitale transformatie. Het werkt daartoe samen met growth hacking bureau RockBoost en in opdracht van merken als National Geographic, Eredivisie, Talpa en De Persgroep.

Behalve voor digitale trajecten wordt het van oorsprong Rotterdamse bureau, zegt creatief directeur Marcel van Zwieten van DotControl, steeds vaker gevraagd voor above the line campagnes. Met het aantrekken van Radha Pleijsant en Gavin Kempenaar, specialiseert het zich, naast digitale producten nu in de creatie van merkverhalen en campagnes.

Pleijsant en Kempenaar werkten hiervoor bij Cheil Amsterdam en TBWA\Neboko. Beiden hebben ruim tien jaar ervaring, opgedaan bij toonaangevende bureaus, en wonnen onder andere Effie, ADCN lamp, Webby's, Lovies, FWA’s, Eurobest en Cannes Lions.

DotControl is in korte tijd hard gegroeid. Het bureau, met vestigingen in Rotterdam, Heerlen en Willemstad, telt ruim 80 werknemers en heeft liefst veertig openstaande vacatures. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie