Edouard Leeuwenburg (ex-One Fit) naar The Freelance Qommunity

Hij is aangesteld als chief operations officer en gaat onder meer 'het verdienmodel onder de loep nemen'.

Edouard Leeuwenburg

Edouard Leeuwenburg is aangesteld als de nieuwe chief operations officer van freelanceplatform The Freelance Qommunity. Met de komst van Leeuwenburg spreekt het platform de ambitie uit te willen groeien van start-up naar scale-up. 

Edouard Leeuwenburg heeft zo'n 25 jaar werkervaring in de wereld van marketing, sales en operations. De laatste drie jaar was hij directeur van sportplatform OneFit. In een verder verleden werkte hij bij onder meer T-Mobile en de Telegraaf Media Groep. 

Over zijn nieuwe baan: 'Ik ben gek op het verbinden van mensen, het liefste in een omgeving met veel vernieuwing en creativiteit. The Freelance Qommunity voelt daarom als thuiskomen in een omgeving waar ik altijd al wilde zijn.'

Leeuwenburg wordt verantwoordelijk voor de algehele operatie van The Freelance Qommunity, daarnaast zal hij 'het verdienmodel onder de loep nemen en verbeteren', aldus het platform. 

The Freelance Qommunity, opgericht in 2020 door Kim Trotz en Kiki Calis, heeft zo'n 1.200 freelancers als lid en 30 aangesloten partners en opdrachtgevers.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie