Erik van Engelen treedt aan als interim-ceo van DDB

Erik van Engelen, voorheen CCO van Eneco en directeur van Wildlands, gaat de huidige directie ondersteunen in het verder uitbouwen van DDB.

Erik van Engelen is door DDB Amsterdam aangetrokken als interim-ceo. Met zijn ruime managementervaring moet hij het huidige management van Barbara Bijlard, Pol Hoenderboom en Joris Gruiters, gaan versterken en de ingezette koers voor een bureau van de toekomst extra kracht bijzetten. DDB werkt onder meer voor Ikea, Kruidvat en Toyota. 

Sander Volten – ceo 180 Global (waar DDB Amsterdam onderdeel van is), zegt uit te kijken naar zijn komst: ‘Ik ben zeer verheugd en trots dat Erik ervoor kiest om te helpen het fundament verder te verstevigen dat Barbara, Pol en Joris het afgelopen anderhalf jaar hebben opgebouwd.'

Van Engelen heeft jarenlange ervaring opgedaan in directierollen op het gebied van marketing en commercie. Na zijn rol als cco bij Eneco werd hij in 2018 Algemeen Directeur bij Wildlands Adventure Zoo en nam vorig jaar na vijf jaar afscheid. Daarnaast is hij voorzitter van de bond van adverteerders (BVA). 

Van Engelen: 'Het bureau heeft een mooie uitgangspositie en combineert op succesvolle wijze creativiteit met effectiviteit, iets waar elke marketeer naar op zoek is. Met veel plezier ga ik mijn ervaring inzetten om samen met het team DDB verder uit te bouwen.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie