Gorillas benoemt Anastasia Dellis tot general manager Nederland

Ze neemt het stokje over van Sadic Cevik, die is benoemd tot 'global vice president corporate development'.

Dellis krijgt de leiding over Gorillas Nederland

Anastasia Dellis is de nieuwe general manager van Gorillas in Nederland. Dellis was het afgelopen anderhalf jaar commercieel directeur van de flitsbezorger, waar ze onder meer 'een sleutelrol' heeft gespeeld in de samenwerking met Jumbo. Ook heeft ze in die rol de inkoopmarges laten groeien, aldus Gorillas. Eerder werkte ze bij retailers als JD.com en RCL Foods.

Groei werknemers

Dellis ziet het als haar doelstelling om de zelfbenoemde marktleiderspositie van Gorillas te behouden, maar ook 'de groei van de werknemers die Gorillas hebben gevormd tot het bedrijf dat het nu is' staat voor haar centraal.

Dellis neemt het stokje over van Sadik Cevik, die is benoemd tot global vice president corporate development, M&A en investor relations. In zijn nieuwe functie gaat Cevik samen met Elmar Broscheit, cfo van Gorillas, aan de slag met 'wereldwijde initiatieven' op het vlak van partnerships, fusies en overnames.

Populair, maar ook irritant

De flitsbezorgdienst, die boodschappen binnen 10 minuten aan huis bezorgt, is razend populair in de grote steden, maar kan ook rekenen op de nodig ergernis. Zo klagen Amsterdamse omwonenden over fietskoeriers die te hard rijden en dichtgeplakte opslagruimtes in woonwijken. Onze hoofdstad strijdt al langer tegen de darkstores en besloot eind januari voorlopig geen nieuwe vestigingen voor flitsbezorging toe te staan. Recent moesten een vestiging van Gorillas, Getir en Zapp de deuren sluiten en als het aan de gemeente ligt volgen er nog meer.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie