Gospooky maakt stap naar Amerika en breidt managementteam uit

Gospooky heeft met het oog op internationale uitbreiding cfo Marcel Faber en commercial director Pedram Shadbash aangetrokken.

Social technology agency Gospooky, gevestigd in Amsterdam, voegt twee nieuwe aanwinsten toe aan het managementteam. De uitbreiding is onderdeel van de internationale groeistrategie, met concrete plannen om nog dit jaar voet aan wal te zetten in de VS. De vestigingsplaats wordt New York, zoveel is duidelijk, maar met welk team en het precieze tijdspad moet nog vorm krijgen. Om deze internationale ambities financieel en commercieel in goede banen te leiden zijn chief financial officer Marcel Faber en commercial director Pedram Shadbash aangetrokken.

Sinds de oprichting van Gospooky in 2016 is Gospooky uitgegroeid tot een team van honderd digital experts, werkend op het snijvlak van creativiteit en technologie en met een focus op Augmented Reality (AR). Het bureau werkt voor klanten als Amazon, JBL, Snap Inc., G-Star en Gorillas. Internationale uitbreiding is de volgende stap. Mariette Huber (chief growth officer): 'Met het openen van een tweede kantoor in de VS versterken we onze internationale positie en vergroten we de mogelijkheden om nieuwe global klanten en partnerships te bedienen.'

Faber was het afgelopen decennium werkzaam als cfo bij verschillende techbureaus, zoals MediaMonks. Shadbash was bij Online Company jarenlang verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de internationaal opererende performance marketing agency. Zij krijgen binnen het managementteam de taak om het bedrijf naar de volgende fase van groei te brengen.

Faber: 'Gospooky heeft afgelopen jaar een ambitieuze groeistrategie ingezet, zowel op omzetniveau als in omvang. Het is nu mijn uitdaging om een sterk fundament van financiële en ondersteunende teams neer te zetten, zodat Gospooky de internationale ambities en groei kan realiseren.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie