Jacqueline Smit naar adviesbureau 3Rivers

Smit, hiervoor onder meer ceo van 538 Group, gaat voor het Amsterdamse bureau aan de slag als senior consultant. Ze is vandaag gestart.

Jacqueline Smit, senior consultant 3Rivers

Jacqueline Smit is toegetreden tot media-adviesbureau 3Rivers als senior-consultant. Ze is sinds vandaag aan de slag in haar nieuwe functie.

Smit heeft een lange staat van dienst in de wereld van media en communicatie. Zo was ze directeur consumer channel group bij Microsoft, ceo van 538 Group en commercieel-directeur van TMG Media. Tegenwoordig heeft ze haar eigen coachingsbureau RockportInk, waarnaast ze nu als senior-consultant -parttime- aan de slag gaat voor 3Rivers. Ook is ze actief als bestuursvoorzitter van de Esprix Awards.

Smits expertise spitst zich met name toe op de digitale transformatie van mediabedrijven - en dat is dan ook waarvoor ze bij 3Rivers wordt ingezet. 3Rivers, gevestigd in Amsterdam, houdt zich bezig met strategische vraagstukken voor mediabedrijven vanuit 'operationeel perspectief'.

Smit: 'Ik kijk uit naar de samenwerking met 3Rivers op mediavraagstukken zowel nationaal als internationaal. Een bewuste keuze, om naast mijn werkzaamheden voor RockportInk te werken in een industrie waar veel uitdagingen liggen.'

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie