Jasper Admiraal is nieuwe commercieel directeur Kumpany

Hij stapt over van J. Walter Thompson waar hij anderhalf jaar managing director van Make was.

Jasper Admiraal is overgestapt van J. Walter Thompsons Make naar Kumpany, waar hij commercieel directeur wordt, ook van het zusterlabel en videobureau BetterMatter. 

Admiraal kan bogen op 12 jaar bureau ervaring bij onder andere Initiative Tomorrow,  iProspect en Dentsu Aegis Network in verschillende commerciële en strategische rollen. Hij was van 2008 tot 2009 al een jaar werkzaam voor Kumpany als project manager. 'Na 12 jaar keer ik terug op het oude nest en dat voelt erg goed. Zowel Kumpany als BetterMatter is enorm in beweging en er zit een hele leuke en slimme club mensen.'

Directeur en eigenaar Jan Paul de Wildt van Kumpany was al een tijd op zoek naar 'de juiste man om de groei samen met mij en het directieteam vorm te geven'. Die werd gevonden in Admiraal. De directie van Kumpany en BetterMatter bestaat verder uit Mark Beuving (strategie & creatie) en Benk Dagevos (operations).

Kumpany bestaat iets meer dan 20 jaar en werkt voor klanten als  NS,  VodafoneZiggo,  Holland Casino,  Nespresso,  Rabobank,  PON,  NN Group en Mobiel.nl.  

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie