ABN Amro stelt Jorissa Neutelings aan als chief digital officer

Neutelings dient zich in haar nieuwe rol te richten op het verder implementeren van ‘een persoonlijke bank in een digitale tijd’.

Jorissa Neutelings
ABN Amro

Op 1 december jl. is Jorissa Neutelings benoemd als nieuwe Chief Digital Officer bij ABN AMRO. Hiermee volgt Neutelings Frank Verkerk op, die van januari 2019 de digitale tak van de bank leidde. Hiervoor stond Neutelings ruim vijf jaar aan het roer van de digital innovation & IT-tak van Vattenfall.

De bank zegt dat Neutelings zich gaat richten op het verder implementeren van ‘een persoonlijke bank in een digitale tijd’. Anders gezegd, ze buigt zich bij ABN Amro over de manier waarop digitale diensten en data kunnen worden ingezet om dichter bij de klant te komen. ABN Amro: 'Belangrijk daarbij is het aansluiten bij de belangrijke momenten in hun leven.'

Neutelings is 1 december jl. gestart in zowel het management team van Retail als van Commercial Banking. Zij zal deel uitmaken van het management team Personal & Business Banking, dat per 1 januari jl. van start is gegaan onder de nieuwe Executive Board. 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie