Karlijn in ‘t Veld nieuwe country director Coca-Cola Nederland

In 't Veld volgt Ben Bijnens op die general manager Noord-Europa wordt.

Karlijn in ‘t Veld nieuwe country director Coca-Cola Nederland

Karlijn in ‘t Veld is benoemd tot country director Coca-Cola Nederland. Ze volgt Ben Bijnens op die binnen de organisatie de functie van general manager Noord-Europa Europe gaat bekleden. In ‘t Veld zal in haar nieuwe rol nauw samenwerken met Jaap Wassink, vp en country director van Coca-Cola European partners Nederland.

'Leidende rol strategische groei'

De nieuwe country director was de afgelopen 2 jaar franchise operations director voor België, Luxemburg en Nederland. Volgens Coca-Cola speelde ze een leidende rol in de strategische groei van het merk op het gehele Coca-Cola portfolio. Een belangrijk speerpunt van de organisatie was hierbij duurzaamheid en innovatie met een bredere keuze en minder calorieën.

Carrière

In ‘t Veld studeerde af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met een Master Degree in Business Administration en maakte in 2006 de overstap van Unilever naar Coca-Cola. Coca-Cola vertelt dat ze haar carrière begon bij het marketingteam begon als junior brandmanager. Door de jaren heen heeft zij volgens het merk diverse teams binnen de afdelingen marketing en customer & commercial aangestuurd zowel in Nederland als in de Benelux. 

Lees ook:

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie