Kristel Dirkx wordt nieuwe directeur Dienst Publiek en Communicatie bij AZ ​​​​​​​

Ze volgt Erik den Hoedt op die nu binnen AZ werkt als directeur Bedrijfsvoering, belast met onder meer de renovatie van het Binnenhof.

Kristel Dirkx
DPC

Kristel Dirkx wordt de nieuwe directeur Dienst Publiek en Communicatie (DPC) bij het ministerie van Algemene Zaken. Zij werkt op dit moment vanuit dit ministerie als programmamanager van het interbestuurlijke programma ‘Mens Centraal’. Ze start op 1 maart in haar nieuwe functie.

Dirkx vervulde daarvoor al diverse managementfuncties bij het ministerie van Financiën, waaronder plaatsvervangend directeur Communicatie en lid van het managementteam Voorlichting & Communicatie.

Vertrek Den Hoedt

De positie van directeur DPC kwam vrij door het vertrek van Erik den Hoedt, die op 1 januari startte als directeur Bedrijfsvoering bij het ministerie van Algemene Zaken. Hij zal deze functie voor 2 jaar gaan vervullen en krijgt er als speciale opdrachten onder andere de renovatie van het Binnenhof en de tijdelijke huisvesting van AZ.

Den Hoedt was sinds 2010 directeur Dienst Publiek en Communicatie bij het ministerie van AZ. Daarvoor was hij directeur Communicatie en Informatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie