In memoriam Jean-Michel Kerkhoff

Op zondag 18 maart overleed Jean-Michel Kerkhoff (34), strategy director bij Zenith, tijdens de wintersport.

Jean-Michel, je hoefde niet bevriend met jou te zijn om toch een verhaal over je te hebben. Er kan namelijk veel over je gezegd worden, maar niet dat je kleurloos was. Dat was dan ook het laatste wat je wilde, en we kunnen je geruststellen: check-in-the-box, doelstelling behaald. 

Voor iemand wiens werk het was om zoveel mogelijk impact te realiseren, heb je het goed gedaan, Jean. Hoe we dat dan gemeten hebben, horen we je vragen. De hoeveelheid anekdotes die er vanuit alle hoeken met ons gedeeld wordt, is enorm. 

Het is werkelijk ongelooflijk hoe snel mensen hun persoonlijke verhaal over jou paraat hebben . Goeie verhalen uiteraard. Maar eigenlijk verwachtten wij ook niets minder van jou, Jean. 

Jean de Provocateur: De grenzen opzoekend, klaar voor een snedige opmerking, droge grap of corrigerende tik tegen heilige huisjes. 

Jean de Luchtige Wijze: Jezelf niet te serieus nemend, direct, altijd eerlijk en respectvol voor anderen. 

Jean de Levensgenieter: Always on voor dat biertje na het werk, een sateetje bij ‘t Pakhuis of… vooruit nog een biertje bij de Adfocup. 

We zijn nog steeds aan het bijkomen van het onwerkelijke nieuws dat ons begin vorige week ter ore kwam. De vraag die we onszelf allemaal stellen sindsdien:  'Hoe kan dit?'  Dat antwoord moeten we je helaas schuldig blijven… 

Het wordt wennen Jean, zo zonder jou en al je verhalen. Niet alleen voor ons, maar vooral voor je familie, vriendin en vrienden. We willen hen via deze weg ontzettend veel sterkte wensen bij het geven van een plek voor dit ondragelijke verdriet. 

We beloven plechtig dat we je verhalen levend houden, voor hen, voor jou en voor onszelf. 

Lieve Jean, markante man, mooi figuur.  We missen je nu al. 

Al je vrienden bij UM, Zenith & Mindshare

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie