Mireille Spapens wordt hoofd communicatie en MT-lid bij Rode Kruis

Spapens komt van de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Bij het Rode Kruis neemt ze het stokje over van Annette Bax.

Spapens nam afgelopen week uitgebreid de tijd zich in te lezen voor haar nieuwe functie

Mireille Spapens start deze week als hoofd communicatie en MT-lid bij het Rode Kruis. Spapens komt van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze de afgelopen drie jaar de rol van marketing- en communicatiedirecteur vervulde.

Aan het inlezen

Spapens is vandaag in haar nieuwe rol gestart. Het nieuws maakte ze vorige week bekend op LinkedIn, waar ze inmiddels overladen is met felicitaties en enthousiaste reacties. 'Ik ben me aan het inlezen en verheug me op de kennismaking en samenwerking met al mijn nieuwe collega's', zegt ze zelf.

Ze neemt het stokje over van Annette Bax, die het afgelopen jaar als interimmer de functie van hoofd communicatie bij het Rode Kruis vervulde.

Spapens heeft een lange staat van dienst als marketeer en communicado. Zo werkte ze in soortgelijke functies bij als benoemd de Erasmus Universiteit, maar ook het Erasmuc MC, Ipse de Bruggen en Deloitte. Daarnaast is ze sinds mei dit jaar bestuurslid van beroepsvereniging Logeion, dat naar eigen zeggen momenteel 'in een periode van transitie' zit.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie