Nas hoogleraar Strategic Design for Technology-based Innovation

Faculteit Industrieel Ontwerpen zocht professional op het gebied van technologie-georiënteerde open innovatieteams.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Deborah Nas is per 1 december 2015 benoemd tot praktijkhoogleraar Strategic Design for Technology-based Innovation aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft. Nas is managing director van strategisch innovatiebureau Sunidee en bestuurslid van 3D print start-up Cre8. Daarnaast is zij al lange tijd voorzitter van de alumnivereniging van Industrieel Ontwerpen.

Innovatie
Nas gaat haar aanstelling als hoogleraar voor een dag in de week combineren met haar directeurschap bij Sunidee. Zij studeerde in 1996 af aan de TU Delft en werkte de eerste jaren van haar carrière aan innovatieprojecten bij Philips en KPN. In 2002 was ze medeoprichter van Sunidee, een strategisch innovatiebureau dat merken en organisaties wil helpen vernieuwen. Sunidee is gespecialiseerd in de eerste fasen van innovatie, dus van strategisch vraagstuk tot en met de business case, als ook in de laatste fasen, het vermarkten van innovatieve producten en diensten.

De faculteit Industrieel Ontwerpen was voor haar nieuwe hoogleraar op zoek naar een professional op het gebied van technologie-georiënteerde (open) innovatieteams voor het creëren van nieuwe producten en diensten. Nas wordt in staat geacht een brug te slaan tussen de kennis van de faculteit op het gebied van product- en service-innovatie en de industriële designpraktijk.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie