Nienke van de Streek verruilt Aldi voor Gall & Gall

Ze wordt general manager en volgt Pieter Saman op. 

Nienke van de Streek
Fotocredit: Wessel de Groot

Nienke van de Streek is aangesteld als de nieuwe general manager van Gall & Gall, onderdeel van Ahold. Ze vervangt ad interimmer Pieter Saman, die een nieuwe baan heeft als ceo van Etos. Van de Streek gaat per 15 augustus aan de slag in haar nieuwe functie.

Nienke van de Streek heeft een lange staat van dienst als retailmarketeer. Ze werkte sinds 2016 bij Aldi, eerst als directeur sales en formule, de laatste jaren als marketingdirecteur. Daarvoor werkte ze in diverse marketingfuncties bij onder meer C1000, Blokker, Jumbo en Hema. 

Bij Aldi was ze verantwoordelijk voor de nieuwe positionering van het merk, waar onder meer de goed gewaarde campagne 'Natuurlijk wel' (bureau: Indie) onderdeel van is. Van de Streeks werkzaamheden bij de discounter worden for the time being waargenomen door ceo Jan Oostvogels.

Over haar nieuwe baan: 'Gall & Gall is een mooi en bekend merk, met een goed assortiment en bevlogen medewerkers, dat heb ik in alle recente winkelbezoeken al ontdekt. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.'

Lees ook: Nienke van de Streek weg bij Aldi

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie