Outbrain benoemt Ernst Dirkzwager tot head of sales Benelux 

Dirkzwager wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten ter ondersteuning van adverteerders in België en Nederland.

Aanbevelingenplatform Outbrain heeft Ernst Dirkzwager aangesteld als head of sales Benelux. Dirkzwager moet in deze rol Outbrain ondersteunen met het laten groeien van zijn klantenbestand met merken en bureaus.

Hij is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten ter ondersteuning van adverteerders in zowel België als Nederland. Dirkzwager speelt een belangrijke rol in het verder uitbouwen van geïntegreerde en uitgebreide Native Advertising-oplossingen, zodat adverteerders de betrokkenheid van hun bezoekers kunnen verhogen via gepersonaliseerde feeds. Het doel is een verbeterde Return On Ad Spend (ROAS).

De afgelopen anderhalf jaar was Dirkzwager managing director Benelux en global partnerships director voor video intelligence AG (vi), het contextuele videotechnologieplatform dat Outbrain in januari 2022 heeft overgenomen. Voor deze rol werkte hij als managing director bij de mobile journey marketing engine Ogury en als sales director bij Unruly (mobile data en video advertising platforms).

Magdalena Flick, managing director Outbrain Benelux: 'De succesvolle periode waarin Ernst onze videostrategie binnen de Benelux-regio bij vi aanstuurde, toont aan dat hij in staat is merken en bureaus te ondersteunen met het maximaliseren van hun rendement op investering. Met zijn uitgebreide kennis van online advertising stuurt hij strategische partnerships en geïntegreerde teams aan om merken en bureaus te helpen in het veranderende digitale landschap.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie