Paulien Schieven verruilt MarketResponse voor Ipsos

Is er aan het werk gegaan als chief client officer.

Paulien Schieven heeft Marketresponse verlaten en de overstap naar Ipsos Nederland gemaakt, waar ze de rol van chief client officer vervult. Ze richt zich op de verdere professionalisering van de commerciële organisatie. 

Schieven heeft een sterke reputatie in de sector. Ze was in 2000 een van de oprichters in 2000 van SmartAgent, een bureau voor research en data intelligence. Dit fuseerde vijf jaar geleden met MarketResponse.

Het fusiebedrijf ging enige tijd door het leven met de naam SAMR, maar die bleef zo slecht hangen dat begin vorig jaar het oude MarketResponse weer van stal werd gehaald. Schieven werkte er als director sales & marketing onder andere aan de herpositionering van het bureau.

Schieven, die ook in het bestuur zit van MOA, het kenniscentrum voor marketingonderzoek en -analyse, moet Ipsos gaan helpen groeien. Daan Versteeg, de country-manager van Ipsos Nederland, verwacht dat haar kennis van zowel ‘human’  als data insights een belangrijke bijdrage levert aan innovatieve proposities om meer Nederlandse organisaties te ondersteunen.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie