Publicis stelt Brego Keller aan als COO

En Olof Kuipers wordt benoemd tot chief talent officer voor Publicis Groupe Benelux.

Brego Keller
Publicis

Publicis Groupe Benelux benoemt Brego Keller tot chief operating officer (COO) van Publicis Groupe Nederland. In die hoedanigheid gaat hij per 1 oktober leiding geven aan de Nederlandse operatie van Publicis Groupe met de bijbehorende bureaumerken. De komst van Keller is onderdeel van een strategische reorganisatie. Publicis: 'Daarin wordt de volgende fase van de Publicis’ Power of One-strategie geïmplementeerd.

Client lead

Die nieuwe strategie behelst dat de organisatie wordt gestructureerd rondom de klanten van Publicis Groupe. Het bureaunetwerk: 'Klanten worden bediend door één client lead. Deze heeft het mandaat over verschillende bureaumerken en competenties om zo de beste experts in te schakelen voor de klant. Verder wordt de organisatie van alle bureaumerken ingericht rondom zes transformatiecompetenties op het gebied van marketing: Creatie, Media, Influence, Data, Commerce en Productie.'

 

HR

Naast een nieuwe COO treedt bij Publicis Groupe op 1 oktober Olof Kuipers aan als chief talent officer voor Publicis Groupe Benelux, hij wordt ook lid van het managementteam. Hiervoor was Kuipers HR-directeur bij Hudson’s Bay.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Jeroen
Toch vreemd dat de oud-directeur van mediabureau UM wordt binnengehaald bij Publicis Groupe, terwijl Cornelie Weller nog ziek thuis zit. Waarschijnlijk om de mediabureau labels Starcom en Zenith na de heftige reorganisatie te reanimeren.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie